"Internet innovatie als basis voor succes op lange termijn..."

Mobiele oplossingen

Mobiele applicaties
Apps, ze zijn niet meer weg te denken uit het mobiele leven. Zygo ontwikkelt gebruikersvriendelijke mobiele applicaties voor verschillende platformen zoals iOS (iPhone, iPad), Windows Mobile en Android.

Apps als strategie
Maar we gaan verder dan het bouwen alleen. Zygo beseft dat een app geen opzichzelfstaand product is. Het is een onderdeel van uw complete internetstrategie. Voor compleet strategisch advies, met integratie van apps, bent u bij ons daarom aan het juiste adres. Zo zorgen we er ook voor dat uw applicatie in de juiste digitale winkels (app-stores) terechtkomt, zodat uw doelgroep optimaal bediend wordt.

Meer over mobiele applicaties
Wilt u graag meer weten over onze service op het gebied van mobiele applicaties? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


mobiele oplossingen

 • Horloge-bandjes.nl

  vrijdag 6 november 2015

  Voor horloge-bandjes.nl ontwikkelen we een internet applicatie op maat waarmee de afhandeling van orders wordt geprofessionaliseerd. Door de toenemende order omvang en groei van het personeelsbestand is het optimaliseren en standaardiseren van bedrijfsprocessen een logische en belangrijke stap naar een foutloze en efficiënte order afhandeling. Dana Juwelier doet dit onder de naam World of Watch straps middels de website: horlogebanden (NL), Uhrenarmband (DE), Watch straps (EN), Correas de relojes (SP), Pulseira de relógio (PT) en Klockarmband (SE). De bestellingen worden in alle landen ter wereld bezorgd.  
 • Ticket systeem in gebruik

  woensdag 18 maart 2015

  Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we per heden een ticket systeem in gebruik genomen. Tickets kunnen middels dit systeem eenvoudig per e-mail worden aangemeld. Eenmaal aangemeld worden klanten automatisch over de voortgang op de hoogte gebracht. Ook kunnen klanten in de ticket portal een overzicht zien van alle (openstaande) tickets en hebben ze toegang tot een knowledge base.  
 • Diversen uitbreidingen in FHT webshop

  maandag 2 maart 2015

  De webshop van FHT perslucht wordt uitgebreid in functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en SEO. Zo is straks ondersteuning voor meerdere verkooporganisaties mogelijk en worden overzichten in de back-end flexibeler en eenvoudiger in gebruik. Interne orderprocessen kunnen hierdoor sneller en efficiënter worden afgehandeld.