"Internet innovatie als basis voor succes op lange termijn..."

Internetapplicaties

Innovatieve internetapplicaties
Zygo zet zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van internettechnologie graag voor u in. We zijn als geen ander in staat om innovatieve en slimme applicaties voor u te ontwikkelen.

Projectmatige aanpak
We hebben de expertise in huis om zeer robuuste en gebruikersvriendelijke oplossingen en applicaties te realiseren. Schaalbaarheid en continuïteit staan daarbij bijzonder hoog in het vaandel. Niet voor niets werken we met bewezen technologieën als PHP en MySQL. We gaan projectmatig te werk en doen ons uiterste best om onze expertise zo goed mogelijk voor u in te zetten.

Zygo denkt met u mee
Hebt u plannen op het gebied van internet? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

 

 • Horloge-bandjes.nl

  vrijdag 6 november 2015

  Voor horloge-bandjes.nl ontwikkelen we een internet applicatie op maat waarmee de afhandeling van orders wordt geprofessionaliseerd. Door de toenemende order omvang en groei van het personeelsbestand is het optimaliseren en standaardiseren van bedrijfsprocessen een logische en belangrijke stap naar een foutloze en efficiënte order afhandeling. Dana Juwelier doet dit onder de naam World of Watch straps middels de website: horlogebanden (NL), Uhrenarmband (DE), Watch straps (EN), Correas de relojes (SP), Pulseira de relógio (PT) en Klockarmband (SE). De bestellingen worden in alle landen ter wereld bezorgd.  
 • Ticket systeem in gebruik

  woensdag 18 maart 2015

  Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we per heden een ticket systeem in gebruik genomen. Tickets kunnen middels dit systeem eenvoudig per e-mail worden aangemeld. Eenmaal aangemeld worden klanten automatisch over de voortgang op de hoogte gebracht. Ook kunnen klanten in de ticket portal een overzicht zien van alle (openstaande) tickets en hebben ze toegang tot een knowledge base.  
 • Diversen uitbreidingen in FHT webshop

  maandag 2 maart 2015

  De webshop van FHT perslucht wordt uitgebreid in functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en SEO. Zo is straks ondersteuning voor meerdere verkooporganisaties mogelijk en worden overzichten in de back-end flexibeler en eenvoudiger in gebruik. Interne orderprocessen kunnen hierdoor sneller en efficiënter worden afgehandeld.