"Internet innovatie als basis voor succes op lange termijn..."

Projuice: gebruiksvriendelijke totaaloplossing

Applicatie voor interne opleiding
Zygo is gespecialiseerd in e-learning. Hiervoor ontwikkelden we Projuice, een simpele, doeltreffende en gebruikersvriendelijke internetapplicatie om medewerkers op het vereiste niveau te brengen voor het uitvoeren van hun functie. Projuice is een perfect voorbeeld van een Learning Management System (LMS) en Learning Content Management System (LCMS).  Een ideaal instrument voor interne opleidingen, dat noodzakelijke kennis en vaardigheden waarborgt bij individuele medewerkers in iedere branche: van voedingsindustrie tot gezondheidszorg.

Learning Management System (LMS)
Projuice helpt u niet alleen om waardevolle kennis binnen uw organisatie te verspreiden, maar ook om deze te behouden en zelfs te ontwikkelen. Daarnaast hebt u in een handomdraai inzicht in het niveau van individuele medewerkers aan de hand van een glasheldere skillmatrix en verschaft Projuice overzichten van certificaten en verloopdata. Het maken van jaarplanningen en het regelen van herhalingstrainingen wordt hiermee een koud kunstje. Projuice voldoet aan de internationale standaarden voor e-learningsystemen: AICC en SCORM.

Learning Content Management System (LCMS)
Projuice biedt u gebruikersvriendelijke functionaliteit voor het zelfstandig ontwikkelen en beheren van alle soorten opleidingen. Doordat opleidingsmateriaal in Projuice slim wordt georganiseerd, beschikt u onder andere over: versiebeheer, herbruikbare instructies, een kennisbibliotheek en talloze handige hulpmiddelen.

Meer informatie en factsheet
Kijk voor meer informatie www.projuice.nl. Daarnaast voorzien we u graag van een gratis factsheet! • Horloge-bandjes.nl

  vrijdag 6 november 2015

  Voor horloge-bandjes.nl ontwikkelen we een internet applicatie op maat waarmee de afhandeling van orders wordt geprofessionaliseerd. Door de toenemende order omvang en groei van het personeelsbestand is het optimaliseren en standaardiseren van bedrijfsprocessen een logische en belangrijke stap naar een foutloze en efficiënte order afhandeling. Dana Juwelier doet dit onder de naam World of Watch straps middels de website: horlogebanden (NL), Uhrenarmband (DE), Watch straps (EN), Correas de relojes (SP), Pulseira de relógio (PT) en Klockarmband (SE). De bestellingen worden in alle landen ter wereld bezorgd.  
 • Ticket systeem in gebruik

  woensdag 18 maart 2015

  Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we per heden een ticket systeem in gebruik genomen. Tickets kunnen middels dit systeem eenvoudig per e-mail worden aangemeld. Eenmaal aangemeld worden klanten automatisch over de voortgang op de hoogte gebracht. Ook kunnen klanten in de ticket portal een overzicht zien van alle (openstaande) tickets en hebben ze toegang tot een knowledge base.  
 • Diversen uitbreidingen in FHT webshop

  maandag 2 maart 2015

  De webshop van FHT perslucht wordt uitgebreid in functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en SEO. Zo is straks ondersteuning voor meerdere verkooporganisaties mogelijk en worden overzichten in de back-end flexibeler en eenvoudiger in gebruik. Interne orderprocessen kunnen hierdoor sneller en efficiënter worden afgehandeld.