"Internet innovatie als basis voor succes op lange termijn..."

Van online bestelling tot facturatie

Resultaatgerichte webshops
Zygo helpt u graag met het opzetten van een klantvriendelijke webshop, die helpt om uw online omzet te verhogen. Onze webshops bevatten uitgebreide functionaliteiten voor het beheersen van een volledige orderstroom. Een compleet ordermanagementsysteem (OMS), van voorraad tot bestelling en van online catalogus tot automatische facturatie.

Betaalgemak
Praktisch alle functionaliteiten voor het verwerken van orders zijn toegankelijk aan de hand van een gebruikersvriendelijke internetapplicatie. Daarnaast kunnen uw bezoekers hun bestelling gemakkelijk via iDeal in hun vertrouwde betaalomgeving afrekenen. Bovendien is uw webshop volledig te integreren in de huisstijl van uw organisatie.

Hebt u interesse in de resultaatgerichte webshops van Zygo? Neem dan contact met ons op!

 • Horloge-bandjes.nl

  vrijdag 6 november 2015

  Voor horloge-bandjes.nl ontwikkelen we een internet applicatie op maat waarmee de afhandeling van orders wordt geprofessionaliseerd. Door de toenemende order omvang en groei van het personeelsbestand is het optimaliseren en standaardiseren van bedrijfsprocessen een logische en belangrijke stap naar een foutloze en efficiënte order afhandeling. Dana Juwelier doet dit onder de naam World of Watch straps middels de website: horlogebanden (NL), Uhrenarmband (DE), Watch straps (EN), Correas de relojes (SP), Pulseira de relógio (PT) en Klockarmband (SE). De bestellingen worden in alle landen ter wereld bezorgd.  
 • Ticket systeem in gebruik

  woensdag 18 maart 2015

  Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we per heden een ticket systeem in gebruik genomen. Tickets kunnen middels dit systeem eenvoudig per e-mail worden aangemeld. Eenmaal aangemeld worden klanten automatisch over de voortgang op de hoogte gebracht. Ook kunnen klanten in de ticket portal een overzicht zien van alle (openstaande) tickets en hebben ze toegang tot een knowledge base.  
 • Diversen uitbreidingen in FHT webshop

  maandag 2 maart 2015

  De webshop van FHT perslucht wordt uitgebreid in functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en SEO. Zo is straks ondersteuning voor meerdere verkooporganisaties mogelijk en worden overzichten in de back-end flexibeler en eenvoudiger in gebruik. Interne orderprocessen kunnen hierdoor sneller en efficiënter worden afgehandeld.